Waarom ons?

Wat doen wij?

Wij werken voor particulieren, instellingen en bedrijven die hoge eisen stellen aan veiligheid, productiviteit en flexibiliteit. Pcdok-Zuidland is een computerhulp bedrijf gespecialiseerd in het verlenen van ICT diensten. Wij zijn van mening dat u als particulier of als ondernemer recht heeft dat u optimaal gebruik moet kunnen maken van uw computer(s). Zonder dat daar hoge kosten aan verbonden zijn.

Wat maakt Pcdok-Zuidland anders

Wij onderscheiden ons van de andere ICT partijen, omdat wij onze klanten niet als nummer behandelen. Het slechte imago die grotere ICT bedrijven opbouwen moet doorbroken worden. Het doel is om de klanten persoonlijker en vriendelijker te behandelen waarbij de kwaliteit van de dienst en het tevredenheidsgevoel voorop staat. Innovatieve oplossingen samen met persoonlijk advies en samengestelde behoeftes voor iedere klant.

Kwaliteit betrouwbaar

Pcdok-Zuidland geeft particulier en bedrijf de garantie van uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid.

   
  Google reviews
   Privacy & cookie beleid
   leveringsvoorwaarden particulieren
   leveringsvoorwaarden bedrijven
   klachtenregeling
  Copyright

De Technische Mannen:

Oprichter Tom Janse

Ik ben begonnen met Pcdok-Zuidland op 1 maart 2007 als eenmans-bedrijf. Met al meer dan 16 jaar ruime kennis en ervaring in de ICT ondersteunings branche. Waar ik mij bezig hield met het aanbieden van professionele computer hulp, verkoop en reparatie's. Doordat er telkens meer bedrijven beroep op mij begonnen te doen met specialistisch werk, is mijn zoon Rowan per 1 januari 2018 als mede eigenaar toegevoegd en zijn wij vanaf heden een VOF.

Rowan Janse

Ik ben in 2014 begonnen met mijn opleiding ICT-Beheer. Zo ben ik er achter gekomen, dat mijn liefde vooral lag bij netwerken en servers bij bedrijven. Dit bleek een schot in de roos, want daar bleek veel vraag naar te zijn bij de klanten van mijn vader. Zo is het gekomen dat toen ik afstudeerde, direct bij mijn vader aan de slag kon. Doordat het drukker en drukker wordt bij Pcdok-Zuidland met bedrijven, had mijn vader het voorstel om mede eigenaar te worden.