Firefox kampt met technisch probleem waardoor websites niet worden geladen

A.Janse
0

Firefox kampt sinds donderdagochtend met een probleem waardoor de webbrowser niet naar behoren werkt. Websites worden na het invoeren van een URL niet geladen, melden gebruikers op sociale media.
De problemen lijken te zijn ontstaan door een oneindige loop in de zogenoemde HTTP/3-implementatie van de browser. Die implementatie wordt gebruikt om informatie uit te wisselen op het internet. Door de oneindige loop loopt het proces voor onbepaalde tijd vast.
Ontwikkelaar Mozilla heeft nog niet officieel gereageerd op de problemen. Op de statuspagina van de webbrowser staat dat er geen problemen zijn. Ontwikkelaars bevestigen wel op een Mozilla-forum dat de webbrowser last heeft van een bug.
Volgens meerdere socialemediagebruikers lost het uitschakelen van de HTTP/3 de problemen op. Gebruikers kunnen dat doen door "about:config" in te typen in de URL-balk. Hierna wordt een scherm met instellingen geopend, waar gebruikers moeten zoeken naar "network.http.http3.enabled". Vervolgens moeten ze de instelling op "false" zetten om de HTTP/3 uit te schakelen.
Als Firefox daarna opnieuw wordt opgestart, zou alles weer naar behoren moeten werken.

Bron: nu.nl

Na 10 jaar prijswijzigingen

A.Janse
0

Helaas zijn wij genoodzaakt om na 10 jaar door de inflatie onze prijzen iets te verhogen. De prijzen gaan gemiddeld met 5% omhoog.

Nieuwe corona regels.

A.Janse
0

Helaas door corona kunnen wij u door de nieuwe regels die de regering ons hebben op gelegd, voorlopig alleen nog maar tot 17.00 uur van dienst zijn.